| Assistencial

Les terapeutes ocupacionals reben un dels Premis Unitat d’Ictus del Trueta

Per tal de desenvolupar una proposta per a la millora de l’atenció a pacients amb ictus i les seves famílies.

Divendres passat, tres de les nostres terapeutes ocupacionals van recollir a Girona un dels tres guardons de la convocatòria de Premis Unitat d'Ictus del Trueta.

Convocats per l'Associació Ictus Girona i l'Hospital Universitari de Girona Josep Trueta, els premis dotaven amb 2.000 euros a tres propostes per a desenvolupar un projecte enfocat a la millora en l'atenció dels pacients amb ictus i les seves famílies.

En concret, la proposta presentada per la Mònica Ramírez, la Núria Sabater i la Marcel·la Torra planteja la creació d'uns tallers a la comarca del Baix Empordà per a pacients i famílies afectats d'ictus.

Localitzats en 3 punts de la comarca, es plantegen tallers que es realitzarien de forma simultània i amb periodicitat quinzenal. Es treballaran a través de 4 eixos com són: activitats que contribueixen al benestar físic, activitats que promouen el benestar emocional, activitats que afavoreixen a la millora de l'autonomia en la vida diària i per últim, activitats que fomenten la participació social i l'oci.

Enhorabona!

Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional
Precisament el divendres 27 d'octubre se celebra des del 2010 el Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional. Proclamada per la Federació Mundial de Teràpia Ocupacional (WFOT), la jornada té per objectiu promoure l'especialitat i visualitzar el treball i desenvolupament de la professió.

Premi per a les terapeutes ocupacionals