| Assistencial

Nabil Solh nou coordinador del servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Palamós

Relleva en el càrrec a Josep Llano, després de 33 anys al capdavant del servei

A partir de l'1 de novembre, Nabil Solh és el nou Coordinador del servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital de Palamós, rellevant a Josep Llano, després de 33 anys al capdavant del servei, consolidant el servei, així com augmentant l'equip del servei d'Otorinolaringologia.

En Josep continuarà vinculat a SSIBE fins a finals d'any, que serà quan deixarà de prestar els serveis a l'Hospital de Palamós.

En Nabil és de Sant Cugat del Vallès i graduat en Medicina a la Universitat Internacional de Catalunya el 2014. Posteriorment completa l'especialitat en Otorinolaringolpogia a l'Hospital Universitario Virgen de la Victoria de Màlaga el 2019.

Ha treballat durant 3 anys a l'Hospital QuirónSalud i durant 2 anys a l'Hospital Comarcal de la Axarquía -ambdós de Màlaga-, de forma compaginada. El 2022 s'incorporà a SSIBE, al servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital.

Agraïm en Josep Llano per tota la seva dedicació i implicació al llarg de tots aquests anys al capdavant i molts encerts en Nabil Solh per aquesta nova etapa!

Josep Llano i Nabil Solh, d'esquerra a dreta
Josep Llano i Nabil Solh, d'esquerra a dreta