| Institucional, Voluntariat

Dinar d'agraïment al voluntariat de l'Hospital de Palamós i de Palamós Gent Gran

Van assistir una cinquantena de persones

Ahir vam celebrar un dinar d'agraïment, cuinat per Emporhotel, amb els voluntaris de Palamós Gent Gran i l'Hospital de Palamós a l'Espai del Peix.

Va ser una bona ocasió de reunir gran part del nostre equip de voluntaris i agrair-los el seu temps, dedicació i solidaritat. L'equip van ser rebut per unes hostesses molt simpàtiques (Tirita Clown).

Al dinar van assistir una cinquantena de persones: 15 voluntaris de l'Hospital de Palamós, 18 voluntaris de Palamós Gent Gran, treballadores socials de la residència, representants de Creu Roja i del programa de Caritas -Grans moments-, i la Co-direcció de SSIBE.

El dinar d'agraïment al voluntariat de SSIBE se celebra des de l'any 2017, però els anys 2020, 2021 i 2022 no es va poder realitzar per la pandèmia de la COVID.

En els parlaments, es va destacar la tasca de coordinació de Cristina Fernández i Laura Garcia que dinamitzen els equips a l'hospital i Palamós Gent Gran, respectivament i Lluís Puig, President dels Òrgans de Govern de SSIBE va fer l'agraïment institucional a tots els voluntaris i voluntàries.

foto grup dinar voluntariat
foto dinar voluntariat