| Responsabilitat social corporativa

Donem de 5,3 tones d'aliments i productes per a la higiene personal a Càritas Baix Empordà

La donació ha estat possible gràcies a la col·laboració de SSIBE, Emporhotel i el Grup Darnés

Aquest matí, SSIBE ha celebrat un any més l'acte de donació d'aliments, productes per a la higiene personal i productes de neteja a Càritas Baix Empordà.

En total, aquest 2023 s'han recollit fins a 5.320 kg d'aliments i productes de neteja. El grup Darnés ha realitzat una donació de 2,7 tones, que s'ha realitzat a parts iguals per a cadascuna de les 4 delegacions amb aliments com aigua, llet, suc, pasta i pots de conserves de mongetes, cigrons i llenties.

Per la seva banda, SSIBE i Emporhotel han realitzat una donació de 2,6 tones amb l'adquisició dels productes que cada delegació ha sol·licitat segons les necessitats de la seva població. Així a Palamós i Palafrugell s'ha enviat exclusivament detergent; a La Bisbal llet i oli de girasol; i a Sant Feliu packs de tonyina.

Aquest és el 14è any que es realitza la donació a les diferents delegacions de Càritas del Baix Empordà, una de les accions de solidaritat més longeves de SSIBE, que no s'ha vist interrompuda ni durant la pandèmia COVID.

A banda del gest de solidaritat, és una acció més de la nostra entitat per contribuir a un entorn més just i un granet més d'ajuda i suport a famílies i persones en situació de vulnerabilitat de la nostra comarca. És també una oportunitat per col·laborar amb entitats actives per teixir aliances, sinèrgies i buscar un impacte real en la nostra societat.

A l'acte hi han assistit el president dels òrgans de govern, Lluís Puig; la codirectora gerent de SSIBE, Sra. Montse Garcia, membres del Consell de Direcció de SSIBE i d'Emporhotel, i els representants locals de Caritas Rosa Gual, per part de La Bisbal d'Empordà; Lourdes Vilaroig i Eugeni Gonzàlez, per part de Sant Feliu de Guíxols; Pere Narbón, per part de Palamós; i Àlex Cebollero, Victòria Medinyà i Marissa Grassot, per part de Palafrugell.

Donació de Càritas 2023