| Institucional

Dilluns vinent s'inicien les obres al Servei d'Urgències

Es canvia la disposició de les àrees per millorar l'eficiència del servei i s'ampliarà un triatge, un boxs de crítics i l'àrea d'observació doblarà la seva capacitat. Està previst que durin 6 mesos.

Dilluns vinent, 8 de gener, s'iniciaran les obres de remodelació i ampliació del Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós.

Més enllà de l'ampliació, amb aquesta obra es vol millorar els circuits assistencials del servei apropant el circuit ambulatori a la sala de radiologia; ubicant l'observació a l'actual àrea de pediatria i circuit ambulatori.

L'àrea d'observació es mou a una zona on tots els boxs disposaran de llum natural i això ajudarà als/les pacients a mantenir el ritme circadià.

A més a més, l'àrea d'urgències creix cap a l'exterior agafant espai de la rampa actual: existiran dues entrades completament diferenciades, una per a usuaris/usuàries i una altra per a les ambulàncies amb accés directe a triatge i boxs de crítics.

Recorda:

Si tens un problema de salut adreçat al centre d'atenció primària

Els professionals dels centres d'atenció primària (CAP) i dels consultoris locals t'ajuden a resoldre la majoria de problemes de salut. Recorda que molts d'aquests centres tenen atenció continuada fora d'aquest horari habitual i els caps de setmana i que, per tant, si tens un problema de salut imprevist, t'hi pots adreçar.

Un cop valorat, els professionals d'atenció primària et dirigiran a urgències de l'hospital si fos necessari. D'aquesta manera evitareu que es col·lapsin els serveis d'urgències i hi facilitareu l'accés a les persones que realment necessiten ser-hi ateses.

Consulta aquí més informació

imatge pediatria urgències