| Prevenció i promoció de la salut, Responsabilitat social corporativa

Acollim l’exposició “10 anys d’Oncotrail en imatges”

Es podrà veure fins a finals de gener a la 2a planta de l’Hospital de Palamós.

Des d'aquesta setmana, l'Hospital de Palamós acull l'exposició "10 anys d'Oncotrail en imatges", organitzada per celebrar l'aniversari de la prova.

L'exposició, que consta de vint-i-dos fotografies, ha estat comissariada pel fotògraf i dissenyador gràfic David Fajula, que col·labora amb l'esdeveniment des del 2014, i Ma. Àngels Martínez, cap de premsa de la Fundació Oncolliga Girona. Els criteris de selecció s'han basat en la mostra de tots els actors de la prova (corredors, voluntaris, directors, equips de suport) així com en els paisatges per on té lloc. El temps ha estat també un criteri important, ja que s'ha intentat mostrar l'Oncotrail "hora a hora", des de la sortida fins a l'arribada, passant pels avituallaments i els trams nocturns.

L'exposició es podrà visitar fins a finals de gener al vestíbul de consultes externes de la 2ª planta de l'Hospital de Palamós. En acabat, l'exposició visitarà a l'Hospital d'Olot i als municipis de Begur, la Bisbal, Mont-ras i Pals, entre d'altres.

10 anys participant a l'Oncotrail
La nostra entitat ha participat de manera ininterrompuda en totes les edicions de la prova solidària. L'equip "Urgències pas a pas" celebrava aquest any també el seu 10è aniversari i per això va organitzar una sessió de tardeo el dia després de la prova.

En aquestes 10 edicions, SSIBE hi ha participat amb 58 equips i 450 participants, amb paritat entre homes i dones. El rècord l'ostenta l'equip Team Trail Salut des del 2019 amb un temps final de 13 hores i 9 minuts. Per part d'Oncolliga, hem rebut un total de 258.163€, que s'han destinat a la millora d'equipament i confort a pacients oncològics del Baix Empordà.

Mostra fotogràfia Oncotrail