| Responsabilitat social corporativa

Jean-Marie Van Butsele anirà a peu de Bèlgica a Palamós i espera recaptar prop de 30.000€

La marxa serà de 1.200 km i tots els beneficis seran per investigació de malalties que afecten a infants, per la Fundació Oncolliga Girona i per l’Hospital de Palamós

El passat dissabte 10 de febrer, el ciutadà belga de 72 anys, Jean-Marie Van Butsele, va iniciar la ruta solidària a peu entre la ciutat de Louvain-La-Nueve (Bèlgica) i Palamós.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és recaptar uns 30.000 euros mitjançant donacions econòmiques que es facin durant la seva caminada i que se sumaran a les aportacions que ja es van fer a Bèlgica mitjançant un sopar benèfic organitzat amb motiu de l'inici de la marxa de Van Butsele.

Aquests diners es destinaran a diferents projectes solidaris. Per una banda, a una entitat belga per a la investigació de malalties que afecten infants. Per l'altra, part de les donacions també es destinaran a la Fundació Oncollioga Girona i l'Hospital de Palamós.

En total, la distància a caminar és de 1.177 quilòmetres, que preveu poder fer en poc més d'un mes, per a poder arribar a Palamós el dimecres 13 de març. Per aconseguir-ho, Jean-Marie Van Butsele travessarà França, amb etapes diàries de 30 a 50 quilòmetres, arribant a més d'una trentena de pobles i ciutats que l'acolliran en aquest llarg trajecte.

Jean-Marie Van Butsele