| Organitzatiu, Recursos humans

Eulàlia Armengol, coordinadora del Servei de Reumatologia

Des del passat mes de gener.

Des del passat mes de gener, Eulàlia Armengol ha passat a assumir el càrrec de coordinadora del servei de Reumatologia de l'Hospital de Palamós.

Nascuda al Principat d'Andorra, la Dra. Eulàlia Armengol es va llicenciar en medicina a la Universitat de Barcelona el 2012. La residència en Reumatologia la va completar el 2016 a l'Hospital Universitari de Bellvitge. Posteriorment, va seguir programes de Màster en Artritis Reumatoide (Universidad de Alcalá de Henares, 2016), en Diagnòstic per la imatge a les malalties reumatològiques (Universitat de Barcelona, 2016) i en Malalties reumàtiques intervingudes pel sistema immune (Universidad Rey Don Juan Carlos I, 2021).

Al maig del 2016, va entrar a treballar com a metgessa adjunta al servei de reumatologia de l'Hospital de Palamós fins aquest mes de gener, que n'assumeix el rol de coordinadora.

És membre de la Sociedad Española de Reumatología i de la Societat Catalana de Reumatologia, alhora que participa activament en diferents grups de treball específics d'ambdues societats científiques. Des d'aquest 2024, també imparteix classes com a professora associada a la Universitat de Girona, dins el departament d'aparell locomotor. 

Consulta els nostres organigrames

Eulàlia Armengol, coordinadora del Servei de Reumatologia