| Responsabilitat social corporativa

L’Hospital de Palamós s’adhereix al projecte Film in Hospital

Els infants ingressats tenen accés a la plataforma cinematogràfica de manera gratuïta

Des d'aquest mes de març l'Hospital de Palamós ha implementat un nou sistema d'entreteniment als seus infants ingressats. Ho fa de la mà del projecte Film in Hospital una plataforma en línia, amb accés lliure i gratuït a pel·lícules i altres continguts audiovisuals.

El projecte ha estat possible gràcies a l'Associació Front al Mar que ha donat dues tauletes per a que els infants puguin accedir a la plataforma i que es deixen en préstec a les famílies mentre dura l'ingrés hospitalari.

El Servei de Voluntariat hospitalari és l'encarregat d'oferir aquest servei als nens i nenes ingressades a l'hospital, explicar-los com funciona i ajudar-los en l'accés a la plataforma i també informa als pares o tutors del servei de préstec de la tauleta.

Aquesta opció d'entreteniment durant l'hospitalització se suma a l'acompanyament i entreteniment que ja ofereixen el nostre voluntariat hospitalari i a les visites que setmanalment realitza Tirita Clown als nens i nenes ingressats.

Més de 80 pel·lícules al catàleg              
Film in Hospital ofereix més de 80 pel·lícules de qualitat d'arreu d'Europa organitzades per edats, idioma i durada. A diferència d'altres plataformes existents, la cura i selecció de les diferents obres ha estat portat a terme per professionals de l'educació i l'audiovisual de tota Europa, oferint així continguts educatius, no violents ni sexistes, sense descuidar la part d'entreteniment i diversió.

La plataforma esdevé també un instrument addicional de suport emocional i, per tant, constitueix una oportunitat per contribuir a una millora sensible en l'atenció a la salut des d'una perspectiva integral.

Els infants ingressats tenen accés a la plataforma cinematogràfica de manera gratuïta