| Responsabilitat social corporativa

Celebrem la diada de Sant Jordi!

Repartim roses als pacients ingressats i contes als nens i nenes que venen a visitar-se

Sant Jordi és una de les diades i festes més celebrades a Catalunya. Per molts és considerada la festa nacional de Catalunya, tot i que és dia feiner i laborable al calendari català.

El passat divendres ens vam avançar al Sant Jordi venent llibres, gràcies a la col·laboració amb Calonge Poble de llibres.

El voluntariat ha repartit roses a les persones ingressades a l'Hospital de Palamós. Tot això ha estat possible gràcies a la donació de 120 roses de la Floristeria Cardona de Palamós

També regalem un exemplar dels contes "Sopa de petons" i "Un mundo sin fronteras" als nens i nenes que venen a visitar-se als nostres CAPs o al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós.

El conte forma part del projecte literari "Cap infant sense conte" que té per objectiu fomentar l'hàbit i el gust per llegir des de petits i estimular la seva imaginació i creativitat i més concretament del sub-projecte "Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte".

Palamós Gent Gran ha muntat una parada al mercat setmanal, on es venen roses fetes pel voluntariat de la Creu Roja i residents. També es venen llibres de segona mà, per recaptar diners per fer activitats al centre. Elisenda Santamaria ha fet 170 roses a mà i s'han repartit a pacients i residents d'aquest centre.

Gràcies a l'ajuda de totes aquests col·laboracions hem pogut celebrar als nostres centres aquest Sant Jordi.

Feliç Diada a tothom!