| Formació

Iniciem la formació sobre lactància materna amb LactApp

La formació es completarà amb una nova jornada el 14 de maig a la sala d’actes de l’Edifici Fleming.

La Unitat d’Infància i Dona, en col·laboració amb LactApp, ha preparat una formació específica sobre lactància materna amb l’objectiu d’unificar criteris d’educació a les mares sobre alletament per un millor acompanyament durant tot el procés i un major confort tant per elles com per als nadons.

Durant el període 2019-2023, s’ha iniciat la lactància materna en un 93,54% dels parts de l’Hospital de Palamós. Tot i així, sovint apareixen dubtes que nosaltres com a professionals podem resoldre.

Aquest matí l’Alba Padró, cofundadora de LactApp i IBCLC; i la Laia Aguilar, llevadora i IBCLC, han impartit 4 hores de formació a pediatres, personal d'infermeria, auxiliars i llevadores de l’àmbit hospitalari per transmetre coneixement i eines resoldre problemes amb la lactància i saber quan derivar casos de complexitat.

El curs consta d'una formació teòrica en línia de 7 hores de durada i una formació presencial de 8 hores que es durà a terme el dia 7 i 14 de maig. Està previst que hi hagi una segona edició del curs durant la tardor d’aquest 2024, adreçada a professionals d’atenció primària.

Lactapp és una de les plataformes més reconegudes a nivell de formació especialitzada en lactància materna, oferint un ampli ventall de cursos per a professionals de l’àmbit de la salut.

Formació LactApp