Responsabilitat social corporativa

El CAP de Palafrugell es vesteix de flors

Participa en la 15a edició de “Flors i violes” de Palafrugell amb la temàtica “La Melodia de la Vida”

L'últim cap de setmana d'abril, a Palafrugell se celebra "Flors i violes" on espais i centres de tot el poble es decoren amb temàtiques florals per donar la benvinguda a la primavera.

Aquest any ha sigut la 15a edició i el CAP de Palafrugell ha volgut participar-hi amb la temàtica "La Melodia de la Vida". Diferents professionals han decorat la façana de l'entrada del centre seguint i ho han volgut dedicar al company Ignasi Panadès.

A més a més, també s'han fet diferents activitats coordinades amb diferents entitats de Palafrugell i dirigides al públic en general com: taller de papiroflèxia amb els joves de l'Espai Jove; actuació de dansa "vida" amb l'associació Espai al cos; espectacle de màgia magiamorfosis amb Mag Frank; contacontes "El fil vermell" amb Sílvia Sala de la Llar d'Infants Tomanyí i concert de The Empordà Street Band.

Des de SSIBE volem agrair a tot el personal que ha ajudat i col·laborat amb el muntatge de tot l'espai, amb la decoració i amb la coordinació de totes les activitats.

Pots mirar el reel que va fer l'@_abspalafrugell amb un resum de les activitats.

Flors i violes Palafrugell