| Docència

Aquesta setmana s’han incorporat 15 nous residents

L’acte de benvinguda i comiat als residents es realitzarà el 31 de maig

Aquesta setmana hem incorporat la nova promoció de residents que aquest mes de maig inicien la seva residència i etapa formativa amb nosaltres.

Aquest any, fins a 15 professionals iniciaran la seva residència. En concret són 6 residents en Medicina Familiar i Comunitària (MFIC), 6 en Infermeria Familiar i Comunitària (IFIC), 1 en Infermeria Obstetricoginecològica (LLIR), 1 en Ginecologia i Obstetrícia (GIO), i 1 en Medicina Interna (MI).

Els residents que s'incorporen són Ricard Janoher, José Hernández, Nona Hernández, Mariam Natasha Sibaja, Irene Suárez i Erica Zapata en MFIC; Lucía Gil, Clàudia Martínez, Germán Pacheco, Alejandro Garcia, Carmen Prieto, Maria del Mar Leguina en IFIC; Sara Fuente en LLIR; María Lara en GIO; i Juan Gabriel Molina en MI.

Alguns d'ells s'incorporaran en les properes setmanes.

L'acte de benvinguda i comiat es realitzarà el proper 31 de maig a la sala d'actes de l'edifici Fleming, a partir de les 13.30h. És un acte obert a tothom i que comptarà amb la ponència "Reptes de l'entorn, la medicina i valors" per part d'Antonio Roman, ex-director assistencial de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona.

Podeu consultar el programa en el document adjunt.

Nous residents 2024