| Responsabilitat social corporativa

Humanitzem l'hospital de dia mèdic de l'Hospital de Palamós

Decorem amb fotografies de la Costa Brava els boxos d'aquesta àrea

A partir d'ara els/les pacients que vinguin a fer-se tractaments a l'hospital de dia mèdic de l'Hospital de Palamós es trobaran un espai més amigable i humanitzat.

El passat mes de maig hem instal·lat, als quatre boxos de l'hospital de dia mèdic de l'Hospital de Palamós, unes fotografies de la Costa Brava, fetes per professionals de SSIBE. Concretament, al box més petit, s'ha instal·lat una fotografia de gran format i amb llum interior.

Aquesta intervenció fa que l'espai sigui més amigable i càlid i ajuda a que l'estada i experiència de pacients i acompanyants sigui més agradable, atès que és un espai on es fan tractaments que duren hores; a la vegada suposa també un benefici per als professionals que hi treballen.

Sabina Cruz, pacient que s'atén en aquesta àrea diu que: "el fet de tenir una imatge on veus el mar, et dóna una sensació de pau i tranquil·litat que en aquests moments és el que més necessites".

Igualment, també ha estat una millora per als professionals que cada dia hi treballen, Patricia Romero, infermera de l'àrea destaca que "fa molt de goig, dóna color, alegria i acompanya".

El projecte d'humanització d'aquesta àrea s'ha pogut portar a terme gràcies a la donació econòmica d'un particular.

Una de les línies del Pla estratègic de SSIBE 2022-2025, en relació a l'atenció a les persones és desplegar l'estratègia de la humanització de l'assistència. Un dels eixos de la humanització és la referida al confort dels espais pensant en el benestar físic i emocional dels pacients, acompanyants i també els/les professionals.

Altres experiències que a SSIBE han millorat el confort dels espais amb decoració han estat: la nova sala de la ressonància magnètica, la planta d'hospitalització de pediatria, el CAP de Palafrugell i el concurs de decoració nadalenca de SSIBE, que el Nadal del 2022 es va realitzar per segona vegada.

imatge d'un box d'hospital de dia mèdic