Convocatòria metge/ssa especialistas en cirurgia general i aparell digestiu

Referència:
HP-CIR

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Finalitzada

CA - Resolució conv. ext. Metge/ssa Especialista en Cirurgia General i Aparell Digestiu

El Servei de Cirurgia de l'Hospital de Palamós precisa incorporar de un metge/ssa especialista en cirurgia, integrat dins la Direcció d'Especialitats Quirúrgiques de l'hospital.

S'OFEREIX:

  • Contractació laboral a jornada completa (1688 h/a), com a Metge/ssa adjunt de staff del Servei de Cirurgia de la Unitat d'Especialitats Quirúrgiques.
  • Sou segons II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.
  • Incorporació immediata.
  • Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

REQUISITS:

  • Llicenciatura o Grau en Medicina i especialitat via MIR en Cirurgia General i Aparell Digestiu.

ES VALORARÀ:

  • Persona responsable, metòdica i organitzada.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Capacitat de comunicació assertiva.
  • Capacitat de relacions interpersonals.
  • Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari (Office, Cerca Bibliogràfica, correu electrònic, etc..).

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 20 de novembre de 2022

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball,  clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació, còpia de la titulació i certificació de les accions formatives detallades en el currículum -tot en un sol document .pdf (màxim 20MB).

Referència: HP-CIR

CLAUSULA INFORMATIVA

De conformitat amb l'establert al Reglament  (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27, d'abril de 2016, (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garanties de drets digitals li facilitem la següent informació en relació al tractament de les dades personals que facilitin les persones aspirants;

Responsable:   Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Finalitat: Gestionar els processos de selecció objecte de convocatòries i d'informar de futures ofertes laborals..

Legitimació:    Consentiment de l'interessat/da.

Destinataris:    No està prevista la cessió de dades a tercers, tret d'obligació legal i a altres empreses del Grup SSIBE o estiguin gestionades per alguna de les empreses que el composen.

Termini conservació:  Un any

Drets:   Pot exercir els seu drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se a l'Àrea Jurídica C. Hospital, 17-19; 2ª planta de Palamós (17230) o mitjançant correu electrònic a areajuridica@ssibe.cat.

Més informació: Pot consultar informació addicional i més detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web www.ssibe.cat