Convocatòria externa metge/ssa especialista en oftalmologia

Referència:
HP - OFTALMO

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Finalitzada

CA - Resolució convocatòria externa Metge_ssa Especialista en Oftalmologia

L'Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l'atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària.

El Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de Palamós precisa incorporar de 1 metge/ssa especialista en Oftalmologia per integrar-se en un equip format per 6 oftalmòlegs/gues.

El Servei d'Oftalmologia està integrat dins la Direcció d'Especialitats Quirúrgiques de l'hospital.

S'OFEREIX:

 • Contractació laboral a jornada completa (1688 h/a), com a Metge/ssa adjunt de staff del Servei d'Oftalmologia de la Unitat d'Especialitats Quirúrgiques.
 • Sou segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.
 • Incorporació immediata.
 • Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

REQUISITS:

 • Llicenciatura o Grau en Medicina.
 • Especialitat en Oftalmologia, preferentment via MIR  (o homologació de la UE si la titulació s'ha obtingut en un país estranger) o ser resident de darrer any d'oftalmologia.

ES VALORARÀ:

 • Persona responsable, metòdica i organitzada.
 • Capacitat de treball en equip.
 • Capacitat de comunicació assertiva.
 • Capacitat de relacions interpersonals.
 • Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari (Office, Cerca Bibliogràfica, correu electrònic, etc..).

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 19 de maig de 2023

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball,  clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i còpia de la titulació -tot en un sol document .pdf (màxim 20MB).

Referència: HP-OFTALMO

CLAUSULA INFORMATIVA

De conformitat amb l'establert al Reglament  (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27, d'abril de 2016, (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garanties de drets digitals li facilitem la següent informació en relació al tractament de les dades personals que facilitin les persones aspirants;

Responsable:   Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Finalitat: Gestionar els processos de selecció objecte de convocatòries i d'informar de futures ofertes laborals..

Legitimació:    Consentiment de l'interessat/da.

Destinataris:    No està prevista la cessió de dades a tercers, tret d'obligació legal i a altres empreses del Grup SSIBE o estiguin gestionades per alguna de les empreses que el composen.

Termini conservació:  Un any

Drets:   Pot exercir els seu drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se a l'Àrea Jurídica C. Hospital, 17-19; 2ª planta de Palamós (17230) o mitjançant correu electrònic a areajuridica@ssibe.cat.

Més informació: Pot consultar informació addicional i més detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web www.ssibe.cat