Convocatòria Externa de Farmacèutic/a Adjunt/a

Referència:
HP-FARMADJ

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Inscriure'm en aquesta oferta

El Servei de Farmàcia de l'Hospital de Palamós necessita incorporar un farmacèutic/a especialista en farmàcia hospitalària per integrar-se a un equip format per 6 facultatius i 13 tècnics de farmàcia.

L'Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l'atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària d'una comarca amb una població de 130.000 habitants.

El Servei de Farmàcia integra els tres àmbits assistencials i els facultatius participen en les diferents comissions assistencials i estan integrats en equips multidisciplinars.

La plaça que es convoca és per l'àmbit d'atenció especialitzada, concretament atenció farmacèutica al pacient hospitalitzat.

S'OFEREIX:

  • Contractació laboral indefinit jornada completa (1668 h/a) com a farmacèutic/a adjunt/a al Servei de Farmàcia de l'Hospital.
  • Sou segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut
  • Incorporació immediata
  • Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

REQUISITS:

  • Llicenciatura en Farmàcia.
  • Titulació de farmacèutic/a especialista en farmàcia hospitalària via FIR.

ES VALORARÀ:

  • Perfil personal: persona dinàmica, responsable, organitzada, amb iniciativa, capacitat de treball en equip i ganes de desenvolupar un nou projecte professional.
  • Coneixements i experiència professional en l'àmbit de la farmàcia hospitalària, participació en equips PROA, nutrició clínica i farmacocinètica clínica.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins resolució.

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball,  clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació i altre documentació addicional que es consideri oportuna.

referència: HP-FARMADJ

Per a més informació,

972 60.92.39 - csoler(ELIMINAR)@ssibe.cat (Sra. Carmen Soler)

CLAUSULA INFORMATIVA

De conformitat amb l'establert al Reglament  (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27, d'abril de 2016, (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garanties de drets digitals li facilitem la següent informació en relació al tractament de les dades personals que facilitin les persones aspirants;

Responsable: Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Finalitat: Gestionar els processos de selecció objecte de convocatòries i d'informar de futures ofertes laborals..

Legitimació:    Consentiment de l'interessat/da.

Destinataris:   No està prevista la cessió de dades a tercers, tret d'obligació legal i a altres empreses del Grup SSIBE o estiguin gestionades per alguna de les empreses que el composen.

Termini conservació:  Un any

Drets: Pot exercir els seu drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se a l'Àrea Jurídica C. Hospital, 17-19; 2ª planta de Palamós (17230) o mitjançant correu electrònic a areajuridica(ELIMINAR)@ssibe.cat.

Més informació: Pot consultar informació addicional i més detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web www.ssibe.cat