Convocatòria de tècnic en sistemes i instal·lacions de busseig

Referència:
HP-TSIB

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Inscriure'm en aquesta oferta

L'Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l'atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària.

La Unitat de Medicina Hiperbàrica (UMH) presta servei les 24 hores del dia, 365 dies l'any.

Actualment disposa d'una instal·lació hiperbàrica que permet el tractament simultani d'un màxim de 8 persones. La durada i la freqüència de les sessions depenen de la patologia que es tracti.

L'oxigenoteràpia hiperbàrica (OHB) és un procediment terapèutic que combina l'increment de la pressió ambiental per sobre de la pressió atmosfèrica amb la respiració d'oxigen en una concentració propera al 100%. L'OHB s'utilitza en un conjunt de patologies d'acord a la millor evidència científica disponible.

S'OFEREIX:

  • Contractació laboral indefinida, com a tècnic en sistemes i instal·lacions de busseig.
  • Sou segons II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut
  • Incorporació immediata

REQUISITS:

  • Cicle Formatiu de Grau Mig de Busseig a mitja profunditat o Cicle Formatiu de Tècnic en operacions subaquàtiques i hiperbàriques o disposar de la titulació de bussejador professional expedit per organismes estrangers i degudament acreditada.
  • Especialitat en sistemes i instal·lacions de busseig.

ES VALORARÀ:

  • Coneixements i experiència d'aplicació de procediments i taules de descompressió.
  • Experiència en l'operació de cambra hiperbàrica en centres sanitaris, àmbits i/o instal·lacions professionals de busseig.
  • Experiència en el maneig d'instal·lacions hiperbàriques (cambra hiperbàrica, compressors d'alta i baixa pressió i sistemes d'emmagatzematge d'aire a pressió).
  • Experiència en manteniment d'instal·lacions hiperbàriques.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: 1 de desembre de 2019

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball,  clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació -en un sol document .pdf (màxim 20MB). Referència: HP-TSIB

Per a més informació,  

972 60.92.39 - recursoshumans(ELIMINAR)@ssibe.cat (Sra. Dolors Margarit)