Convocatòria Externa d’adjunt especialista en Anàlisis Clíniques

Referència:
HP-ANÀLISISCLÍNIQUES

Data de publicació:

Termini de presentació de sol·licituds:

Inscriure'm en aquesta oferta

Es tracta d'un Laboratori general que inclou totes les especialitats d'Anàlisis Clíniques: Bioquímica, Hematologia i Dipòsit de sang, Biologia Molecular, Microbiologia i Laboratori d'Urgències.

Dóna cobertura, tant primària com hospitalària i urgències, a 130.000 habitants de la comarca del Baix Empordà i té una activitat d'unes 500-700 peticions/dia.

S'OFEREIX:

 • Contracte d'un any a jornada completa (1688 h/a), com a adjunt/a al Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital.
 • Sou segons II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.
 • Incorporació immediata.

REQUISITS:

 • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia, Farmàcia, Biologia, Química, Bioquímica o Biotecnologia amb especialitat en Anàlisis Clíniques obtinguda via: MIR, FIR, BIR o QIR.

ES VALORARÀ:

 • Perfil personal: dinàmica, amb iniciativa i ganes de desenvolupar un nou projecte professional.
 • Persona responsable, metòdica i organitzada.
 • Capacitat de treball en equip.
 • Capacitat de comunicació assertiva.
 • Capacitat de relacions interpersonals.
 • Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari (Office, Cerca Bibliogràfica, correu electrònic, etc..).
 • Carnet de conduir i vehicle propi.

CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES:

Entra a la web www.ssibe.cat - borsa de treball, clica damunt l'oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya "INSCRIURE'M EN AQUESTA OFERTA" - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació en un sol document .pdf (màxim 20MB). Referència: HP-ANÀLISISCLÍNIQUES

Per a més informació,

972 60.92.39 - recursoshumans(ELIMINAR)@ssibe.cat (Sra. Dolors Margarit)

Palamós, maig de 2021

CLAUSULA INFORMATIVA

De conformitat amb l'establert al Reglament  (UE) del Parlament Europeu i del Consell de 27, d'abril de 2016, (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garanties de drets digitals li facilitem la següent informació en relació al tractament de les dades personals que facilitin les persones aspirants;

Responsable:   Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Finalitat: Gestionar els processos de selecció objecte de convocatòries i d'informar de futures ofertes laborals..

Legitimació:    Consentiment de l'interessat/da.

Destinataris:    No està prevista la cessió de dades a tercers, tret d'obligació legal i a altres empreses del Grup SSIBE o estiguin gestionades per alguna de les empreses que el composen.

Termini conservació:  Un any

Drets:   Pot exercir els seu drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se a l'Àrea Jurídica C. Hospital, 17-19; 2ª planta de Palamós (17230) o mitjançant correu electrònic a areajuridica@ssibe.cat.

Més informació: Pot consultar informació addicional i més detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web www.ssibe.cat