Voluntariat

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable FUNDACIÓ HOSPITAL DE PALAMÓS – SERVEIS DE SALUT INTEGRATS BAIX EMPORDÀ
Finalitat

La finalitat del tractament és la gestió tot allò relacionat amb el compromís de voluntariat i donar compliment a totes les obligacions legals en matèria de voluntariat així com  informar-vos de qualsevol qüestió relacionada amb l'activitat de voluntariat i de les demés activitats de l'entitat.

Legitimació

Consentiment de l'interessat,  l'execució del contracte subscrit amb l'interessat, compliment d'una obligació legal aplicable a la FHP-SSIBE.

Destinataris

Es preveu la cessió de les dades a organismes i entitats públiques amb competència en matèria de voluntariat, companyies asseguradores per a la tramitació d'assegurances relacionades amb l'activitat de voluntariat, organismes i entitats per a la realització d'activitats.

No s'ha previst cap transferència internacional de dades.
 
Drets

Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat (si s'escau), oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.

Mesures tècniques organitzatives de seguretat Les previstes en el document de política de compliment en matèria de protecció de dades de caràcter personal i les pròpies de les aplicacions informàtiques.
Informació addicional

Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació . C. Hospital, 17-19, 2A Planta, Palamós (17230)
atenciociutada(ELIMINAR)@ssibe.cat o bé www.ssibe.cat 

Més informació

Model: Pol_003_01_v01_FHP_SSIBE_AT_Voluntariat; 15/09/2020