El centre

L'ABS de Palamós presta serveis assistencials a una població assignada de 27.659 habitants i una àrea geogràfica de 43 km2, tot i que els mesos d'estiu a la població mòbil/turística de la comarca augmenta considerablement.

L'activitat assistencial es desenvolupa al CAP Catalina Cargol i els consultoris municipals de Calonge, Vall-llobrega i Sant Antoni de Calonge.

Durant els mesos de juliol i agost el Consultori Municipal de Sant Antoni de Calonge disposa d'un reforç de personal sanitari diari per donar cobertura a les necessitats assistencials de la població estiuejant.

L'ABS està en funcionament des del juny del 2000. Compta amb un equip fix de 57 professionals: 16 metges de família, 16 infermeres, 4 pediatres, 12 auxiliars d'administració, 2 odontòlegs, 2 podòlegs, 1 ginecòleg, 1 llevadora, 1 fisioterapeuta, 1 farmacèutica, 1 cap d'admissions i 1 director.

A Sant Antoni, els mesos de juliol i agost, obrim una consulta de reforç, amb un horari, els dies laborables, de 12 a 14h al matí i de 16 a 20h. a la tarda. Els caps de setmana i festius, l'horari és de 11 a 20 interrompudament.

Equip directiu:

  • Directora: Meritxell Pérez González

  • Cap d'admissions: Carme Molina Ribot

  • Infermera adjunta: Sandra Martínez Bustos

Sabies que…

El CAP de Palamós du el nom de Catalina Cargol des del juny del 2000, en honor a la palamosina per la seva implicació en temes socials, també en ser una gran activista cultural (fundadora de la llibreria La Gavina) i representant dels usuaris al Patronat de l'Hospital.