1r sopar solidari Gent molt Gran!

Entrada individual

El preu per accedir al sopar és de 150€ per comensal.

Amb l’adquisició del l’entrada, contribuireu amb una donació de 80€ per a la campanya de mecenatge Gent molt Gran!

* Els camps són obligatoris

Dades personals
Comensals
Pagament

El preu d’entrada individual és de 150€ per comensal.

Un cop omplert el formulari, cal que feu el pagament a través de transferència bancària a ES06 2100 9046 9302 0004 4164

Caldrà enviar elcomprovant de pagament a comunicacio@ssibe.cat 

Informació bàsica sobre protecció de dades caràcter personal

Les dades personals proporcionades es tractaran d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR 2016/679) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

Responsable del tractament: FUNDACIÓ HOSPITAL DE PALAMÓS-SERVEIS DE SALUT INTEGRATS BAIX EMPORDÀ, (G17053596); C. Hospital, 36 de Palamós.

Finalitat del tractament; possibilitar les aportacions a la FHP-SSIBE de forma legal; l'assignació de fons/recursos de la FHP-SSIBE de forma legal; enregistrar, conservar i tenir a disposició de les autoritats competents la informació relacionada amb les aportacions/recepcions de fons a títol gratuït.

Drets: accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat (si s'escau), oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant un escrit i juntament amb fotocòpia del document que acrediti la titularitat del titular de les dades personals a la següent adreça postal: Unitat d'Atenció al Ciutadà i Comunicació, C. Hospital, 27, 1r pis 1ª, 17230 - Palamós (Girona), atenciociutada@ssibe.cat o bé a www.ssibe.cat.

Pot consultar més informació sobre com exercir els seus drets i sobre el tractament de les seves dades en aquest enllaç.

Enviament d'informació:

Per poder rebre informació sobre futurs esdeveniments que organitza la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (en endavant FHP-SSIBE) en l' àmbit del mecenatge necessitem el seu consentiment explícit.

La FHP-SSIBE et vol enviar informació sobre les activitats i esdeveniments que organitza en l' àmbit del mecenatge. Així mateix, entenc que les meves dades es tractaran en base al meu consentiment que podré revocar en qualsevol moment.

*

Us esperem el 16 de setembre al Mas del Vent (La Fosca)