Obres. Inici actuacions 9 i 10

Del 20 al 23 de juny s'intervé la Planta 1 - Passadís de l'àrea quirúrgica entre muntacamilles i endoscòpies. Del 21 al 22 de juny també s'intervé la Planta 4 esquerra de medicina interna.

Una vegada finalitzada les actuacions 7 i 8, el proper dia 20 de juny s’inicien les actuacions 9 i 10 que abarquen la planta 1 - passadís de l'àrea quirúrgica entre muntacamilles i endoscòpies, fins el 23 de juny.

IMPORTANT (ÚS D’ASCENSORS):
En les actuacions, el portalliteres situat a l'esquerra, de dilluns a divendres i de 8 a 18 hores es destina només a l’obra.
El portalliteres situat a la dreta s’utilitzarà de manera exclusiva per al transport de lliteres, carros i l’accés d’usuaris/àries a la primera planta.


REPERCUSSIONS:
Amb motiu de les obres d'adequació en matèria de prevenció i seguretat en cas d'incendi:

· Els quiròfans romandran tancats, excepte emergències, des del 18/06/2016 fins el 27/06/2016. Les emergències es faran al quiròfan 1.
· Dilluns 20 de juny es procedeix a la desocupació de la planta 4 esquerra de medicina interna, la qual cosa pot comportar que s'hagi de canviar d'habitació algun pacient. Les admissions de planta o central informaran als usuaris de les habitacions assignades.
· L'accés als despatxos mèdics es podrà fer a través de l'escala d'emergències.

Disculpeu les molèsties i us agraïm la vostra col·laboració.

Podeu consultar la fitxa d'actuació de les fases 9 i 10, i tota la informació sobre les obres al banner