| Recerca

Palamós Gent Gran participa al Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica

Se celebrarà a Girona el 12 i 13 d'abril.

11.04.2018
Els propers 12 i 13 d’abril, Girona acollirà el XXV Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica que es presenta sota el lema "Deixant empremta". L’esdeveniment, que reunirà prop de 300 professionals de la infermeria que atenen les persones grans de tot l’Estat espanyol, a l’hotel AC Palau Bellavista de Girona, abordarà, entre d’altres, la sexualitat en la gent gran enfocada des de la diversitat i el respecte. Aquest tema serà objecte de la conferència “la sexualitat en la vellesa”, a càrrec de Feliciano Villar, professor  del departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l’Educació de la Universitat de Barcelona, i de la taula rodona “Ser gran i la diversitat de l’expressió de la sexualitat”, a càrrec del col·lectiu que integra les diferents orientacions sexuals LGTBI Senior a nivel internacional.

L’altra novetat que tractarà el congrés serà la robòtica i les aplicacions informàtiques al servei de la qualitat de vida i de l’atenció a la gent gran. En parlarà a la conferència inaugural, Josep Samitier, catedràtic d'Electrònica i Enginyeria Biomèdica de la Universitat de Barcelona i director de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Diferents professionals de Palamós Gent Gran també hi seran presents. No només com a oients per tal de formar-se sinó també en dues comunicacions realitzades per Jordi Montia i Marta Hugas, que s’han realitzat amb el suport de la Comissió de Recerca. A banda, la directora Mireia Darnaculleta ha participat activament en el Comitè organitzador del Congrés i farà de moderadora a la taula rodona “Subjeccions físiques: realitat i futur”.

Pots consultar el programa del congrés en aquest enllaç.