| Recerca

Últims dies per presentar el projecte de recerca per a la Beca Joan Prat

Està dotada amb 1.500' per a l'equip investigador.

28.08.2018
El proper 23 de setembre finalitza el termini per a presentar els projectes de recerca de la Beca Joan Prat de recerca clínica.

Es tracta d'una beca de recerca adreçada a tots els professionals assistencials vinculats laboralment o adscrits funcionalment a algun centre de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que s'atorga en memòria de Joan Prat i Coll, que va formar part de la nostra organització durant molts anys.

La beca, dotada amb 1500€, consisteix en la presentació d'un projecte de recerca clínica a desenvolupar en un o més centres de la xarxa SSIBE, que tindrà com a principals eixos de valoració l'originalitat i interès pràctic  del projecte; metodologia prevista; factibilitat (en funció de recursos i costos); qualitat de la presentació de la documentació; i l'aplicabilitat dels resultats en l’àmbit de SSIBE.

1a edició de la Beca Joan Prat
Aquesta és la primera edició de la Beca Joan Prat de Recerca Clínica que es va presentar a la 9a Jornada de Recerca del Baix Empordà del passat 17 de maig.

Joan Prat i Coll (1956 – 2017) va néixer a Tànger i es va llicenciar en medicina a la Universitat de Granada. Va exercir de metge en diferents pobles com Celrà, Pals, Vidreres i Olot entre el 1980 i 1984, abans d’incorporar-se a l’ICS com a inspector mèdic i posteriorment com a director del CAP Güell de Girona. El 1992 entra a formar part de SSIBE i l’Hospital de Palamós on va ser-ne director mèdic (1992-2000), director operatiu (2000-2006) i director d’atenció a la dependència (2006-2017).

Llegeix les bases de la convocatòria

Beca Joan Prat