| Recerca

Convocatòria noves Ajudes AECC 2019

L'objectiu és que els professionals puguin desenvolupar projectes de recerca d'alt interès per als pacients de càncer

En relació amb els programes d'investigació de la Fundació Científica AECC 2019, s’ha obert una nova convocatòria adreçada a professionals clínics. Aquestes ajudes estan destinades a impulsar la formació de futurs investigadors a través de pràctiques de laboratori; a la promoció del talent investigador, amb ajudes a investigadors acabats de llicenciar, amb formació postdoctoral prèvia i a la formació de clínics, promovent així mateix el desenvolupament de projectes que van des de la generació de noves oportunitats innovadores de recerca en càncer a través dels ajuts idea llavor, fins als grups coordinats que fomenta la recerca col·laborativa a través de grups multidisciplinaris. I, finalment, ajudes internacionals per afavorir la participació d'investigadors espanyols en xarxes col·laboratives d'investigació que permetin accelerar l'obtenció de resultats.

Especialment interessant en l’àmbit SSIBE és la convocatòria de Proyectos AECC 2019, que acaba el termini el 31/01/19, tot i que recomanem que reviseu les altres, que tenen diversos terminis.

Com sempre, des del departament de Recerca estem a la vostra disposició per orientar-vos i ajudar-vos en el que calgui. (recerca(ELIMINAR)@ssibe.cat)

Enllaços relacionats