| Recerca

Publicació de nous articles

Tres articles publicats darrerament: sobre el tractament tòpic del dolor, l’esgotament emocional de l’infermer de triatge i sobre l’osteocondriomatosi.

En primer lloc, la infermera d'urgències Nati Ortells ha publicat a la revista Emergencias, una revista d'alt factor d'impacte, la carta a l'editor El agotamiento emocional del enfermero de triaje  y su relación con el nivel de triaje asignado, que rebat l'article Relación entre la asignación del nivel de triaje y las características y experiencia del personal de enfermería  de Gómez Angelats et al.

També ha publicat Montse Cols, farmacèutica d'AP de SSIBE, que a la revista Formación Médica Continuada en Atención Primària, signa un article conjunt anomenat Tratamiento tópico del dolor on es fa una revisió sistemàtica dels medicaments d'aplicació tòpica existents per al tractament del dolor, comparar pros i contres i identificar els pacients que se'n poden beneficiar, entre d'altres objectius.

Des del servei de COT, Antonio García i Anna Álvarez publiquen a Reumatología Clínica, l'article Diagnóstico de osteocondromatosis como hallazgo casual en cirugía de fallo de enclavado endomedular de cadera, on descriuen un interessant cas clínic.

A tots els autors i autores, l'enhorabona.