| Recerca

Convocatòria per a estades curtes a l’estranger en investigació cardiovascular

Les Beques Daniel Bravo tenen un focus d’atenció especial en la imatge cardiovascular i les tècniques de diagnòstic no invasives

Amb l'objectiu principal d'estimular la recerca biomèdica d'alt impacte a Catalunya, la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu ha obert la convocatòria per a estades curtes a l'estranger en investigació cardiovascular.

Juntament amb la recerca bàsica i clínica, les Beques Daniel Bravo tenen un focus d'atenció especial en la imatge cardiovascular i les tècniques de diagnòstic no invasives. Per avaluar les diferents propostes es tindrà en compte,  principalment,  la promesa de l' impacte que es vol generar.  Sabent que els impactes poden ser acadèmics, clínics o  socials i que poden tenir un caire més local o més global, es vol recolzar aquelles sol·licituds que impliquin una millora en la vida dels pacients i de la societat en general.

La  Fundació Privada Daniel Bravo Andreu atorgarà fins a tres beques a investigadors (amb el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent) que duguin a terme la seva activitat a Catalunya i que vulguin fer estades curtes en centres nord-americans o europeus de referència en el seu camp.

La convocatòria romandrà oberta del 30 de gener al 6 de març de 2019, i l'estada s'iniciarà entre l'1 de maig i el 30 de novembre de 2019.

Cada beca tindrà una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament. Amb aquesta dotació, els investigadors becats se sufragaran l'estada, l'assegurança mèdica i la manutenció durant el període de la beca (entre tres i nou mesos).

Tota la informació, les bases i el  formulari de sol·licitud estan disponibles al web www.fundaciodanielbravo.org fins el 6 de març.

Logotip Fundació Daniel Bravo