| Institucional

Campanya mecenatge per reestructurar espais dels nostres centres arran de la COVID19

Necessitem realitzar intervencions a l'Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran valorades en 600.000€

La pandèmia COVID19 i els possibles nous casos a mig termini, ens obliguen a reestructurar i adaptar part dels nostres centres a fi i efecte de poder seguir donant resposta a les noves necessitats assistencials i de poder atendre als pacients amb COVID19.

Concretament caldrà fer intervencions en dos centres:

  • Hospital de Palamós: Nova unitat de d'aïllament a la 4a planta d'hospitalització i reforma de la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)

  • Palamós Gent Gran: Sectorització de la climatització a la 3a. planta

En total, les adaptacions dels nostres centres té un cost previst de 600.000€

Es per això que encetem una campanya de mecenatge a tota la població per tal de poder fer front a les despeses. Mantenim oberta la línia col·laborativa i es poden fer donatius en línia a través del web o bé realitzar la donació a través del número de compte és: ES06 2100 9046 9302 0004 4164.

Concert de l'Orquesta Di-versiones
Una de les iniciatives per col·laborar amb aquesta campanya de mecenatge és un concert que l'Orquesta Di-versiones ha anunciat al seu compte d'Instagram.

L'han anomenat "Divertardeo" i serà aquest dissabte 6 de juny a les 20 h. L'han plantejat com un concert en connexió amb els canals de TDT de TV Costa Brava, Empordà TV, Banyoles TV o El9nou, i amb connexions en directe del públic a través del Zoom.

Una part de la recaptació es donarà a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i la lluita contra la COVID19. El cost de l'entrada és voluntari, el que es coneix popularment com a guixeta inversa. Estigueu atents al seu compte d'Instagram per a com fer l'ingrés.

Agraïment a totes les donacions rebudes
No és la primera crida que s'ha realitzat a la ciutadania. A l'inici de la pandèmia COVID19 es va demanar material sanitari i la resposta durant aquests mesos ha estat espectacular.

És per això que s'ha realitzat aquest agraïment a totes les empreses, particulars i entitats per la seva generositat i solidaritat i on es pot veure tot el material, queviures i diners recaptats i en què s'han invertit.