| Recerca

Adriana San Juan obté el premi a la millor comunicació oral a la jornada AFINF 2021

Es presentava el treball fet i resultats obtinguts del programa PROA (7VINCut) al servei de cirugia de l’Hospital de Palamós

El 14 i el 16 de setembre, es va participar en la Jornada d'actualització en atenció farmacèutica en malalties infeccioses (AFINF). Va ser una jornada en format virtual i es va realitzar una comunicació oral sobre "L'experiència d'aplicació PROA al servei de cirurgia general i digestiva en un hospital comarcal".

La comunicació va ser presentada per la farmacèutica Adriana San Juan i va descriure l'experiència de l'aplicació del programa PROA que té per objectiu reduir el tractament antimicrobià de 7 o més dies al servei de cirurgia general i digestiva, analitzant tota el treball fet i els indicadors obtinguts del març del 2019 al març del 2021.

Es va obtenir el Premi a la millor comunicació i que alhora concedia la inscripció de la ponent per a realitzar un curs per a l'obtenció del certificat ASP (Antimicrobial Stewardship Program) de la Society of Infectious Disease Pharmacist (SIDP).

Tot i que el premi és nominal a la farmacèutica Adriana San Juan, el treball és conjunt i coordinat de la comissió d'infeccioses on hi treballen setmanalment entre diferents serveis com són Medicina Interna, Cirurgia o Farmàcia. A la comunicació també hi figuren com a autors: Arantxa Mera, Luis Enrique Escudero, Sílvia Armengol, Roca Toda i Núria Bosacoma.

La farmacèutica Adriana San Juan, millor comunicació oral a la jornada AFINF 2021