| Responsabilitat social corporativa

Adquirim 4 nous llits per a la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)

S'ha signat un conveni de col·laboració entre la Fundació 'la Caixa' i Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, per a la compra de llits hidràulics per a la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM) de l'Hospital de Palamós. L'entitat ha rebut una col·laboració de 10.000 euros.

Aquesta col·laboració ajudarà a substituir 4 llits d'hospitalització convencional a la UCIM. Aquests permetran contribuir a un millor confort de les persones ingressades a la UCIM, que solen requerir d'una intensitat de les cures major pel seu estat de salut actual. Amb l'arribada d'aquests 4 llits a mitjans gener, tota la UCIM disposarà de llits del mateix model de llit.

Els 4 llits substituïts es redistribuiran entre les diferents plantes d'hospitalització, de manera que permetrà augmentar la capacitat d'ingressos durant el període d'hivern en cas de necessitat per la grip o la COVID19.

El conveni l'han signat Xavier Pérez, director - gerent de Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, i Gemma Batlle, Directora de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona.

A l'acte també hi han assistit per part de SSIBE Anna Ribera, directora assistencial; i Montse Garcia, directora d'economia i finances; i per part de CaixaBank Ferran Llach, Director de Banca d'Institucions.

Reforma de la UCIM durant la COVID19
La pandèmia COVID19 ens ha obligat a reestructurar i adaptar part dels nostres centres a fi i efecte de poder seguir donant resposta a les noves necessitats assistencials i de poder atendre als pacients amb COVID19.

Concretament a l'Hospital de Palamós s'ha fet una reforma completa de la UCIM que ha permès disposar de 6 boxos tancats que permeten un aïllament segures de les persones pacients amb vidres electrocròmics o intel·ligents que permeten una major privacitat dins el box. Alhora, també s'ha creat un nou control d'infermeria més diàfan amb una major visualització; un nou despatx mèdic i altres espais funcionals com magatzem i lavabos per a pacients i personal.

Més informació sobre la UCIM

Signatura Donació Llits
Signatura Donació Llits