| Recerca

Participem al 44è Congrés Mundial d’Hospitals

Amb dues presentacions i un pòster

Ahir es va cloure la 44a edició del Congrés Mundial d'Hospitals, que durant aquesta setmana ha comptat més d'un miler de participants.

Hi hem estat presents tant a la part de congrés en dues taules rodones i a la part expositiva amb l'acceptació d'un pòster.

La nostra directora assistencial, Anna Ribera, va explicar els acords i sinèrgies de l'Hospital de Palamós i l'ICO a la taula "Catalan Institute of Oncology: a model based on cancer networking" i també va exposar les conclusions arran del treball de amb el grup +futur Unió Catalana d'Hospitals sobre la integració asistencial "Transforming healthcare organizations to anticipate for future challenges, in the context of a new scenario of needs and opportunities. Project + FUTURE".

A la part expositiva, el pòster de la Meritxell Pérez, directora de l'ABS de Palamós, posa en relleu la coordinació entre hospital, laboratori, farmàcia i atenció primària pel diagnòstic i tractament de l'anèmia.  "Coordination between services in the diagnosis of treatment of ferropènic anemian" va ser acceptat també el congrés. En el pòster també hi van participar Esher Vilert, Sílvia Ibáñez, Marc Pérez, Amaia Oteiza, Antonio Blanco i Anna Ribera.

Un fòrum d'àmbit mundial 
El 44è Congrés Mundial d'Hospitals, organitzat per la International Hospital Federation i La Unió, porta per lema "People on board: Transforming Healthcare". Aquest fòrum internacional ha tingut entre els principals objectius generar coneixement en l'àmbit de la innovació de sistemes sanitaris i socials per a la millora de la qualitat de vida de les persones, posar en valor el sistema de salut i social de Catalunya i compartir experiències i bones pràctiques.

El 44è Congrés Mundial d'Hospitals s'ha celebrat de forma híbrida: de manera presencial a Fira Montjuïc de Barcelona i, en paral·lel, de forma virtual a través d'una plataforma que permetia la interacció entre els participants.