Busquem “Gent molt gran” per al mecenatge del nou Palamós Gent Gran

El nou centre de dia i hospital de dia durà per nom “La porxada” i s’ubicarà a la planta baixa del centre, on actualment hi ha el porxo.

Aquest matí s'ha presentat la campanya "Gent molt gran!" per al mecenatge del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran.

L'acte ha tingut lloc al jardí de Palamós Gent Gran, on s'ubicaran els serveis diürns. Serà un espai més diàfan, més ampli i amb entrada independent de la part de residència i atenció sociosanitària del centre.

En total, uns 400m2 que es vehicularan a través d'un gran espai polivalent per a totes les persones usuàries i les seves necessitats. Amb sortida directa al jardí, que aporta sensació d'obertura, llum i amplitud. I un espai propi per a persones amb trastorns cognitius per tal que puguin passejar lliurement.

Se'n beneficiaran les grans persones i famílies del Baix Empordà que ho necessitin. El centre podrà acollir fins a 50 persones usuàries a l'hospital de dia i al centre de dia.

La reestructuració de la planta baixa i la creació del nou espai de Palamós Gent Gran suposarà un cost d'aproximadament 1.000.000€. Per aquest motiu, des de SSIBE s'ha decidit apostar pel mecenatge i iniciar una campanya de crida a les grans persones i empreses per tal que puguin realitzar donacions i fer realitat el centre.

El concepte: Gent molt gran!  
La campanya se centra en un element intrínsec del centre: el mural "A toast to life!" realitzat per l'artista Moontserrat Abril.

L'obra va ser escollida com a guanyadora del 1r Concurs de Graffiti de Palamós Gent Gran el 2017, amb l'objectiu d'humanitzar l'espai exterior de la residència sociosanitària, que sol utilitzar en hores de lleure i de passeig al jardí. En visitar l'espai i el jardí, l'artista va decidir donar-li un contrapunt d'humor i mostrar de forma simpàtica senyors i senyores grans amb molta vitalitat i amb unes taules de surf.

Aquestes grans persones amb vitalitat són les protagonistes de la campanya de mecenatge que té com a lema "Gent molt gran!" i que té un doble sentit: per una banda és un missatge positiu i que fomenta l'orgull a la vellesa; i per l'altra, un missatge d'agraïment a la donació d'una forma original i lligada a Palamós Gent Gran.

Com fer el teu donatiu
Hem habilitat tres formes de fer el donatiu:

  • En línia. A través del formulari online que trobaràs a ssibe.cat/collabora
  • Per Bizum, al 01640
  • Per transferencia bancària, a través del número de compte ES06 2100 9046 9302 0004 4164

Botiga solidària, photocall a la platja o un gran sopar, entre les accions de a recollida de fons
Amb la presentació d'aquest matí es dona el tret de sortida a tot un seguit d'accions que es realitzaran a partir d'aquest estiu per a recaptar fons.

A banda de la possibilitat de realitzar un donatiu en línia, per bizum o transferència bancària, s'ha preparat diferents accions per donar visibilitat a la campanya i alhora recaptar fons.

Una de les accions és la creació d'una botiga solidària amb marxandatge de la campanya a través de l'empresa Brava Tramuntana, partners oficials de la campanya. Es podran comprar camisetes, bosses de cotó o tasses.

També es col·locarà un photocall a la platja com a desplay informatiu de la campanya i s'està preparant un gran sopar solidari al Mas del Vent, situat a la Fosca. Serà un punt de trobada a final d'estiu on grans estrelles de la cuina empordanesa prepararan un sopar per a tots els assistents.

Dona ara

Botiga solidària

Botiga solidària