| Docència

Andrea Gray i Nicole Hernández, noves residents en de la Unitat Docent Atenció Familiar i Comunitària

Amb les seves incorporacions, completem les nostres places de residents

Des d'aquest estiu, comptem amb dues noves residents en Medicina Familiar i Comunitària (MFIC). Es tracta d'Andrea Gray, que s'incorpora al CAP de Torrella de Montgrí i a l'Hospital de Palamós, i Nicole Hernández, al consultori local de Sant Pere Pescador (ABS de l'Escala) i Hospital de Figueres. 

L'Andrea Gray és nascuda a Lima (Perú) i graduada en medicina humana per la Universidad Científica del Sur i mestratge en gerència de serveis de salut per la Universidad ESAN. Anteriorment a iniciar la residencia, ha treballat a la Clínica Anglo Americana, també de Perú. La seva tutora durant els propers 4 anys serà l'Alícia Comerma.

Per la seva banda, la Nicole Hernández és nascuda a Honduras i graduada per medicina a la Universidad Catlólica d'Honduras. El seu tutor durant els propers 4 anys será l'Enric Pous.

Amb la seva incorporació, són ja 16 els i les noves residents que aquest any han iniciat el seu període d'especialització a les nostres unitats docents. També incorporem de forma efectiva els nous dispositius docents acreditats  de l'ABS de L'Escala i l'Hospital de  Figueres.

Benvingudes!

Andrea Gray
Nicole Hernández