| Institucional, Responsabilitat social corporativa

L’Associació de Dones de Palamós homenatja a les dones de l’àmbit salut

Amb motiu el Dia Internacional de la Dona

Ahir, 8 de març, l'Associació de Dones de Palamós i va organitzar un sopar amb motiu del Dia Internacional de la Dona a l'Espai del Peix.

L'objectiu de la vetllada era fer un reconeixement a les dones treballadores de l'àmbit de salut i social per la seva llarga trajectòria en el sector.

Es va homenatjar a diferents professionals de la casa ja jubilades, de diferents perfils i centres de SSIBE: Àngels Masabeu, internista de l'Hospital; Anna Bosch, metgessa d'atenció primària; Dolors Puigbó, metgessa de Palamós Gent Gran; Lourdes Serrallonga, infermera d'atenció primària; i Paqui Vega, governanta de Palamós Gent Gran.

A la foto apareixen amb Mariona Casanovas, directora de recursos humans de SSIBE, Mònica Agustí, presidenta de l'Associació i Teresa Ferrés, també de l'Associació.

Promoció de la salut de les dones
Des de SSIBE continuem ferms en la promoció de la salut de les dones. En aquest sentit, des de l'entitat tenim diferents convenis de col·laboració signats amb associacions de dones de la comarca des de fa anys. És el cas, per exemple, de l'Associació de Dones del Baix Empordà i l'Associació de Dones de Palamós.

Homenatge a dones treballadores de l'àmbit salut i social