| Docència, Formació, Recerca

Col·laborem amb l'Idibgi per impulsar la recerca biomèdica

Junt amb dues institucions sanitàries com és la Fundació Salut Empordà i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS)

La Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta ( IDIBGI ). L'acord té per objectiu promoure la recerca biomèdica i la innovació entre els professionals sanitaris a tot l'àmbit territorial de Girona.

Aquest conveni permetrà impulsar iniciatives i projectes d'investigació entre la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l'IDIBGI, enfortint la col·laboració entre ambdues entitats i entre els diferents centres que gestiona FHP-SSIBE, a la vegada que vehicularà formacions i activitats docents conjuntes.

Una de les primeres accions serà la II Jornada Gironina de Recerca per Residents i Joves Talents, promoguda per l'IDIBGI i les unitats docents dels principals hospitals gironins i l'Atenció Primària. La jornada se celebra avui dimarts 25 d'abril al Palau de Congressos de Girona amb l'objectiu de promoure la recerca entre els futurs professionals sanitaris de l'àrea de Girona, els residents i els sanitaris que acaben de finalitzar aquest període.

A més d'aquest acord amb FHP-SSIBE, l'IDIBGI també ha signat una col·laboració amb dues institucions sanitàries més de les comarques gironines. Es tracta de Fundació Salut Empordà (FSE) i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS).

Façana Hospital Palamós