Recerca

Nova publicació científica

La revista Formación Médica en Atención continuada publica un article signat per Montse Cols, farmacèutica de la casa.

La revista FMC. Formacion Medica en Atencion Primaria (IF 0.112), publica en el seu volum 30, de maig de 2023 l’article Vitaminas del complejo B, del qual n’és coautora Montse Cols, del servei de Farmàcia. 

Entre d’altres aspectes rellevants, l’article comenta que les deficiències de vitamina B s'han considerat factors etiològics de diversos trastorns neurològics i un ampli espectre d'estats  patològics, encara que moltes malalties s'han eliminat gairebé per complet en els països rics.

També, que la deficiència vitamínica greu es pot reconèixer per síndromes clíniques evidents; en societats occidentals, poden ocórrer en diverses poblacions especials (vegans, pobresa extrema, consum d'alcohol, cirurgia bariàtrica, malabsorció, diàlisi etc.)

Però podeu saber-ne més llegint en línia l’article de forma gratuïta. Elsevier ha creat una URL personalitzada a l’article i les persones que facin clic a l’enllaç abans del 23 de juny seran redirigits a la versió final a ScienceDirect. No cal registrar-se, ni subscriure’s ni pagar, només clicar l’enllaç.

ACCEDIU A L’ARTICLE FENT CLIC AQUÍ