| Institucional, Prevenció i promoció de la salut

Gaudeix d’una tarda solidària de pàdel amb nosaltres!

El pròxim 18 d’octubre de 18.30 a 21.30h al Gimnàs Mes Gavarres de Palamós

El pròxim 18 d'octubre, de 18.30 a 21.30h, vine a gaudir d'una tarda solidària de pàdel i col·labora així amb la campanya de mecenatge "Gent molt Gran!".

Obert a professionals de SSIBE i públic en general, tant per jugadors/es de pàdel de tots els nivells com aquelles persones que vulguin venir a fer d'espectadores. Volem passar una estona agradable fent esport, i gaudint d'una tarda de pàdel al Gimnàs Mes Gavarres de Palamós.

Preu de la inscripció/donació:

Per participar cal inscripció prèvia i pagament de 15€ per jugador/a. El pagament es pot fer per Bizum al 01640 o per transferència bancària a ES06 2100 9046 9302 0004 4164.

La inscripció no estarà formalitzada fins que consti el pagament.

Al tractar-se d'una jornada solidària, totes les persones que vulguin fer una aportació extra, ho poden fer per la mateixa via de pagament.

Tots els beneficis aniran per la campanya de mecenatge "Gent molt Gran!" de Palamós Gent Gran.

Què més hi haurà?

Al tractar-se d'un esdeveniment solidari i obert a tothom, públic i jugadors/es, disposem d'una barra de begudes solidària i una taula amb els productes de marxandatge de la campanya Gent molt Gran!.
 

Fes salut i esport d'una forma solidària!

Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte d'Empresa Saludable, en col·laboració amb el SERME, el nostre Servei de Rendiment de Medicina Esportiva. La voluntat del projecte Empresa Saludable és afavorir l'exercici físic entre els i les nostres professionals i alhora ser un punt de trobada fora de l'àmbit de treball entre diferents col·legues

Volem agrair a les diferents entitats col·laboradores que han ajudat a fer possible aquest esdeveniment: Gimnàs Mes Gavarres, SERME, Disbesa, Emporhotel, Grava Padel i  Ajuntament de Palamós.

Cartell Tarda solidària de pàdel
Cartell Tarda solidària de pàdel