| Prevenció i promoció de la salut

Èxit d’assistència a la sortida d’Empresa Saludable

Una seixantena de professionals visiten el nou obrador de peix i la Llotja de Palamós

Abans d'ahir a la tarda es va realitzar una nova sortida d'Empresa Saludable, amb gran èxit d'assistència.

Una seixantena de professionals van participar a la sortida trimestral. En aquesta ocasió, la sortida va ser entre setmana i es va quedar a les 17h, per poder veure l'arribada de les barques al Port de Palamós. Acte seguit, es va realitzar una visita guiada per la llotja i la subhasta del peix i ens van explicar la posada en marxa i funcionament del nou Obrador de peix.

A continuació tots i totes les assistents van desplaçar-se a l'Espai del Peix, on la Confraria de pescadors de Palamós va fer una  explicació de tot el projecte que hi ha darrera de la introducció de peix de Palamós als menús diaris de l'Hospital per part d'Emporhotel. La trobada va acabar amb un petit tastet de les espècies pescades ahir mateix, gentilesa d'Emporhotel.

L'activitat era oberta als i a les nostres professionals, amb l'opció de portar un/a acompanyant. Tenia una donació simbòlica de 5€ per persona i es van recaptar prop de 300€, que es destinaran a la campanya de mecenatge de Palamós Gent Gran.

L'activitat és fruit de la col·laboració del Servei de prevenció de riscos laborals de SSIBE, junt  amb Emporhotel i la Confraria de Pescadors de Palamós.

Empresa Saludable
L'activitat s'emmarca dins el projecte d'Empresa Saludable que vol impulsar i visualitzar l'esperit de la prevenció i els bons hàbits saludables, tot aportant als nostres professionals, a la pròpia organització i per tant també a la nostra comunitat, amb un enfoc de Responsabilitat Social Corporativa.

El projecte d'Empresa Saludable compta amb el programa 4 estacions SSIBE, on el Servei de prevenció de riscos laborals de la nostra entitat proposa una nova activitat per a cada estació de l'any, convidant a tots els treballadors, i molt especialment als nouvinguts a fer salut i crear vincles. Si teniu alguna proposta d'activitat, feu-nos arribar un correu a prevenció(ELIMINAR)@ssibe.cat