| Docència, Recerca

Les nostres unitats docents, a diferents congressos

En aquests dies integrants de les UUDD es desplacen a València, Gijón y Santander, presentant pòsters a congressos.

Assistència i participació congrés SEMERGEN

Del 18 al 21 d'octubre  València està acollint el 45 congrés de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria.

A aquest congrés han assistit professionals d'Atenció Primària de Serveis de Salut Integrats on ha destacat la participació dels residents de 2on any de MFiC del CAP de Torroella, Andrea Gray,  de 3er any del CAP de Palamós, Álvaro Villaciervos i les residents del CAP de Palafrugell de 4at any, Clara de la Torre i Paula Mancha i la residents de 2on any, Sofia Prados. Per part dels residents s'han presentat 4 pòsters.

Assistència i participació congrés SEPEAP

Al 37 Congrés Nacional de la Sociedad Española de Pediatría Extrahospitalaria y Atención Primaria que està tenint lloc aquests dies a Gijón hi han participat, Alba Urries, resident de MFiC de 3er any del CAP de Palafrugell i la Dra. Yenia Rey, pediatra del mateix CAP han presentat el pòster Detección de caso de hisperplasia adrenal congènita no clásica desde la consulta de Atención Primària.

Assistència i participació SEFSE-AREDA

Santander acollirà els propers dies el VII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Formación Sanitaria Especializada (del 25 al 27 d' octubre) on es participarà amb el pòster Minerva: una herramienta para la gestión docente, elaborat per Silvia Arpal, Ignacio Sáenz, Daniel Pérez, Núria Parals, Verònica Monge.

Alba Urries / Yenia Rey