| Responsabilitat social corporativa

Ajudem a la Coumba!

L’ONG Amics de Bolembou demana fons per poder pagar l’acompanyament hospitalari i operar-la a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Des de fa uns dies, l'ONG Amics de Bolembou ha llançat una campanya de micromecenatge a migranodearena.org per poder continuar amb el tractament de la Coumba.

La Coumba és una nena de 2 anys que va néixer amb una agenèsia dels lligaments de malucs i genolls, cosa que fa que les seves cames siguin com goma i no es pot posar dreta ni tampoc caminar. Dins del programa Cuida'm de Sant Joan de Déu de Barcelona, ​​han acceptat el tractament quirúrgic de Coumba, però necessita ser acompanyada durant la seva estada a l'hospital, ja que només es va poder obtenir el visat sanitari per a la nena, i no es va atorgar el de la seva mare.

És per això que us demanem ajuda: cada col·laboració compta!

Podeu fer el donatiu en aquest enllaç

És la segona vegada que els Amics de Bolembou ajuden a una infant senegalesa a poder fer la intervenció i estada a Catalunya. La primera vegada va ser fa 2 anys amb la Maimouna, on es va intervenir quirúrgicament d'una infecció severa a la cama.

Ajudem a la Coumba!