| Recerca

ATENCIÓ NOU TERMINI Convocatòria de la 4a. edició de la Beca de recerca clínica Dr. Joan Prat

NOU TERMINI 7 D'ABRIL_La beca, dotada amb 1.500 euros, està oberta a professionals assistencials de SSIBE i es farà pública en una data que s'anunciarà en breu, en el marc de la XIIa. Jornada de Recerca. Termini de presentació 7 D'ABRIL de 2024. NOVES BASES

Atenció noves bases!!

Es convoca la 4a edició de la concessió d'una beca a un projecte de recerca clínica a desenvolupar per professionals de SSIBE, en memòria del Dr. Joan Prat i Coll.

Es tracta d'una beca de recerca adreçada a tots els professionals assistencials vinculats laboralment o adscrits funcionalment a algun centre de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que s'atorga en memòria de Joan Prat i Coll, que va formar part de la nostra organització durant molts anys.

La beca, dotada amb 1.500€, consisteix en la presentació d'un projecte de recerca clínica a desenvolupar en un o més centres de la xarxa SSIBE, que tindrà com a principals eixos de valoració l'aplicabilitat dels resultats en l'àmbit de SSIBE i la rellevància a nivell científic, social i/o ambiental. A més, es tindran en compte altres aspectes com originalitat i interès pràctic del projecte; metodologia prevista i factibilitat (en funció de recursos i costos).

Els professionals en formació i els de centres externs a SSIBE poden participar com col·laboradors, però no com investigadors principals.

La beca s'atorgarà públicament en el marc de la XIia Jornada de Recerca del Baix Empordà, en una data que s'anunciarà en breu.

Us animem a presentar els vostres projectes i com sempre, el Departament de Recerca està a la vostra disposició per resoldre els vostres dubtes (recerca@ssibe.cat)

NOU TERMINI DE PRESENTACIÓ 7 D’BRIL 2024

NOVES BASES