“L’Ictus a casa”: cicle de jornades per preparar el retorn a casa

Adreçat a famílies i pacients amb ictus i altres patologies de dany cerebral adquirit.

El 27 de març estrenarem un cicle de sessions adreçades a famílies i pacients amb ictus per tal d'acompanyar-los i empoderar-los per a un millor retorn a casa. Titulades "L'ictus a casa", en total es realitzaran 6 sessions on s'abordaran diferents temàtiques com l'alimentació, noves necessitats físiques, el retorn al domicili, benestar emocional o l'autonomia en la vida diària.

Les sessions estan organitzades per la Unitat de Dany Cerebral adquirit de Palamós Gent Gran, que des de l'any passat aplica una ruta assistencial intensiva per a millorar la recuperació de patologies de dany cerebral adquirit.

És doncs un pas més cap a la millora de la qualitat de vida d'aquests pacient i també de les seves famílies, aportant informació, consells, pautes a seguir i un lloc on debatre i resoldre dubtes.

Les sessions són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Està obert a tothom i es pot venir a sessions individuals. Es realitzaran a la sala polivalent de Palamós Gent Gran de forma quinzenal, els dijous de 17 a 18.30h.

L'ictus a casa