| Docència, Recerca

José Marchena, millor comunicació oral a la 3a jornada gironina de recerca per residents

Pel treball “Aplicació de POCUS en el despistatge de lesió d'òrgan diana en consultes externes de pacients amb infecció per VIH”

Ahir al matí, els i les nostres residents van participar a la 3a jornada gironina de recerca per residents, presentant 2 comunicacions orals i defensant 6 pòsters.

Les dues comunicacions orals van ser presentades pel resident de medicina interna, José Marchena i l'infermera d'atenció familiar i comunitària, Abel Porter. Els seus treballs "Aplicació de POCUS en el despistatge de lesió d'òrgan diana en consultes externes de pacients amb infecció per VIH" i "Urgències Hospitalàries de pacients en atenció domiciliària, característiques i evitabilitat" respectivament.

A banda, també van presentar pòster Sara Soria, resident d'Obstètricia i Ginecologia; les infermeres residents d'atenció familiar i comunitària Elena Isla, Blanca Arévalo i Andrea Parrado, Isaura González; i les metgesses residents d'atenció familiar i comunitària Paula Mancha, Clara de la Torre i Suany Romero.

El resident José Marchena es va endur un dels 4 premis de comunicacions orals de la jornada.

3a edició
Es tracta de la tercera edició de la Jornada Gironina de Recerca per Residents - Fundació Mutual Médica que manté la missió de fomentar la recerca entre els residents de les comarques gironines. L'esdeveniment és organitzat per l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) juntament amb les unitats docents dels principals hospitals i institucions sanitàries de la Regió Sanitària de Girona amb formació especialitzada.