Responsabilitat social corporativa

Els tallers cuines (s)àvies o el programa “Sigues actiu en salut digital” fomenten l’intercanvi de coneixements i experiències.

Avui, 29 d’abril es celebra el Dia Europeu de la solidaritat i la cooperació entre generacions

Avui, 29 d'abril és el Dia Europeu de la solidaritat i la cooperació entre generacions, data assenyalada que busca la integració i intercanvi entre persones de diferents generacionals.

Aquesta voluntat de compartir experiències, habilitats i coneixements és un dels eixos de treball del grup de salut comunitària de l'ABS de Palamós, que aquest 2024 té un parell d'activitats agendades al llarg de l'any.

És el cas del taller "Cuines (s)àvies", que durant 4 sessions volem apropar la cuina saludable, de temporada i de proximitat gràcies a cuineres experimentades que ens transmetran els seus trucs, consells i saber fer davant dels fogons. Més informació.

També tenim un programa per ajudar a reduir la bretxa digital en salut a les persones grans. Ho fem en col·laboració amb diferents instituts de Palamós, Calonge i Sant Antoni de Calonge. Durant diferents tardes d'aquests pròxims mesos, l'alumnat ajuda a tota persona que ho necessiti a donar-se d'alta i explicar el funcionament de diferents aplicacions de salut com comptadors de passos, La Meva Salut o l'App SSIBE. Més informació.

29 d’abril Dia Europeu de la solidaritat i la cooperació entre generacions