SSIBE, guardonat al Dia de les Esquadres 2024

Van recollir el guardó Mario Ríos, Joan Manel Martínez i Jordi Amores, del servei d’urgències, pel simulacre d’accident al Port Marina

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil en el Dia de les Esquadres.

És un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d'Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

Tres professionals del servei d’urgències de l’Hospital de Palamós van ser guardonats. Mario Ríos, Jordi Amores i Joan Manel Martínez van rebre el reconeixement pel simulacre d’accident terrestre i marítim que la primavera passada vam realitzar al Port Marina de Palamós. La felicitació era promoguda pel sergent de la base Marítima de Palamós Joan Carles Roure, amb col·laboració de l'agent mosso esquadra Antonio Villegas.

Formació per simulació
Periòdicament, realitzem diferents simulacres d’accident, amb l’objectiu de millorar la coordinació entre diferents estaments de seguretat, policials i sanitaris que actuen en casos d'urgències. És per això que busquem l’entorn més real possible i comptem amb la participació de la Policia Local de Palamós, els Mossos d’Esquadra i transport sanitari de Catalunya.

SSIBE, guardonat al Dia de les Esquadres 2024