| Institucional

Comencen les obres de "La Porxada", el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ha celebrat l'acte de primera pedra del centre per agrair a empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de mecenatge Gent Molt Gran

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà va celebrar divendres passat l'acte de primera pedra de "La Porxada", el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran.

L'acte va tenir lloc al jardí de Palamós Gent Gran i hi van assistir una vuitantena de persones, representants d'empreses, associacions, particulars i voluntaris que han col·laborat en la Campanya de mecenatge Gent Molt Gran.

Inici de les obres de "La Porxada
S'ha iniciat la primera fase d'obres per a la construcció de "La Porxada" i està previst que les obres s'allarguin a voltant d'un any. En una primera fase es cobrirà la porxada actual per donar forma al nou centre de dia i hospital de dia. L'espai, de més de 400 m2, serà més diàfan, ampli i una entrada independent de la part de residència i atenció sociosanitària del centre. Alhora, tindrà una sortida directa al jardí i  un espai propi per a persones amb trastorns cognitius per tal que puguin passejar i deambular quan ho necessitin.

En una segona fase, i com a fase final es modificarà la zona de rehabilitació de l'actual centre.

Campanya de mecenatge Gent Molt Gran
La campanya es va iniciar el juny del 2022 i des de llavors ha recaptat més de 60.000 euros.

D'aquests, 49.230 € es van recaptar amb la celebració del 1r sopar solidari de SSIBE, el mes de setembre del 2022 i al qual van assistir 170 persones. La resta de diners aconseguits, 11.038 €, han estat fruit de diferents accions de mecenatge i donacions aconseguides fent diferents parades al mercat setmanal, participació a fires i botigues al carrer, una jornada d de pàdel solidari i una activitat d'Empresa Saludable fent una visita a l'obrador del peix de Palamós dels professionals de SSIBE.

Tot i que les obres ja estiguin iniciades, la campanya de mecenatge continua activa, així com la venda de marxandatge, amb la botiga en línia.

moment parlaments codirecció SSIBE
públic assistent a l'acte