| Responsabilitat social corporativa

Adquirim 4 nous llits per a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit de Palamós Gent Gran

S'ha signat un conveni de col·laboració entre Fundació 'la Caixa' i Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, per a la compra de llits elèctrics per a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit (DCA) de Palamós Gent Gran. L’entitat ha rebut una col·laboració de 9.940 euros.

Aquesta col·laboració ajudarà a substituir 4 llits d’hospitalització convencional de la 3a planta de Palamós Gent Gran per llits elèctrics que permetran que els pacients puguin ser atesos amb més seguretat i afavorir la seva autonomia i rehabilitació, tan indispensable en una unitat com la de dany cerebral adquirit.

Els llits adquirits disposen de l’opció “easy chair”, és a dir d’una posició semblant a la d’estar assegut en una cadira. Això permet treballar la recuperació progressiva i la correcció postural des del mateix llit. Per tant, el llit esdevé un element essencial per al pacient i el pla individualitzat que ha elaborat l’equip multidisciplinar de Palamós Gent Gran.

El conveni l’han signat Montse Garcia, codirectora i gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, i Ferran Llach, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank. A l’acte també hi ha assistit per part de SSIBE Alícia Gallego, Adjunta a la Direcció d’Economia i Finances.

Adquirim 4 nous llits per a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit de Palamós Gent Gran