Pediatria

L'equip de pediatria dona servei a tots els infants i adolescents de 0 a 14 anys de la comarca. Inclou l'assistència hospitalària i l'atenció primària a excepció de l'ABS de Sant Feliu de Guíxols. L'actuació engloba el període prenatal, neonatal, del lactant, la infància, el nen, l'adolescent i fins i tot el jove, en alguns casos.

El Servei de Pediatria dona servei als nadons, infants i adolescents (fins a 14 anys) amb una cura integral de la seva salut, i també als pares, amb ajuda i consell per a un bon manteniment de la salut dels seus fills.

Se segueix el "Programa del nen sa" marcat pel Departament de Salut i en ell s'emmarquen tot un seguit de visites, bàsicament de promoció d'hàbits saludables i de comprovació que l'exploració de l'infant està dins la normalitat.

El treball en equip permet un seguiment assistencial entre diferents equips de primària i entre l'assistència hospitalària i/o especialitzada.

Aquest servei s'ofereix a les 4 àrees bàsiques dins la comarca (Palamós, Palafrugell, La Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí) i a l'Hospital de Palamós.

Equip

CAP Palamós

972 600 616

Com arribar

CAP Palafrugell

972 610 607

Com arribar

CAP Torroella de Montgrí

972 761 101

Com arribar

CAP La Bisbal d’Empordà

972 643 808

Com arribar

Hospital de Palamós

972 600 160

Com arribar

Què necessites?