El centre

L'ABS de Palafrugell presta serveis assistencials a una població assignada de 29.225 habitants i una àrea geogràfica de 100 km2, tot i que els mesos d'estiu a la població mòbil/turística de la comarca augmenta considerablement.

L'Àrea Bàsica està formada pel CAP Dr. Josep Alsina i Bofill i els consultoris municipals de Begur, Pals, Esclanyà, Mont-ras, Torrent i Regencós.

L'ABS està en funcionament des del maig de 1997. Compta amb un equip fix de 69 professionals: 22 metges, 20 auxiliars polivalents, 14 infermeres, 4 pediatres, 2 odontòlegs, 2 ginecòlegs, 1 llevadora, 1 diplomat en infermeria amb especialització ginecològica, 1 auxiliar clínic, 1 cap d'admissions i 1 director.

Equip directiu:

  • Director: Joan Bonet Miquel

  • Cap d’admissions: Eva Brancós Prat

  • Infermera adjunta: Anna Guerrero Sabater

Sabies que…

El CAP de Palafrugell du el nom de Dr. Josep Alsina i Bofill des del maig de 1997, en honor al metge palafrugellenc, especialista en medicina interna i nefrologia.

Va ser membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Barcelona, president de l'Institut d'Estudis Catalans i de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.